+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Townhouse Te Koop in Los Gallardos, Almería

Ref: LGPD3CPI ---- prijs:320.000€

4 Slaapkamers 2 Badkamers Geen zwembad

250m² 358m²

Fantastische 4 slaapkamer eengezinswoning in het hart van Los Gallardos. Een verborgen juweeltje op slechts 5 minuten lopen van winkels, bars en diensten. De woning is een zeer ruime en lichte 250 m2 met een ondergrondse garage van 160 m2 met toegang vanaf de weg. Vanuit de entree hebben we een voorportaal en een tuin die leidt naar de hoofdingang, bij het betreden van een grote entree met een open trap naar de tweede verdieping, op de eerste verdieping, een zeer ruime woon-eetkamer, 1 tweepersoons slaapkamer, familie badkamer, een fantastisch appartement. Keuken voorzien van veel werk en bergruimte met tevens een bijkeuken. Vanuit de lobby, naast de keuken, is er toegang tot het achterterras, ongeveer 40 m2, met een barbecueplaats en een prachtig uitzicht.
Op de bovenste verdieping zijn er 3 zeer grote tweepersoons slaapkamers en een grote familie badkamer in elke kamer is er ook een terras, ruimte is niet echt een probleem in deze woning.
Voor de entreehal is er ook een trap die leidt naar de begane grond van het souterrain.
Los Gallardos is gelegen in de regio Levante Almeriense, 73 kilometer van de hoofdstad van Almeria. Een dorp gelegen in een vallei halverwege tussen het strand (acht kilometer) en de berg (vijf kilometer van Bédar). Het is een communicatieknooppunt en een bevoorrechte plek voor gemakkelijke toegang.
Los Gallardos is altijd een land van doorgang geweest tussen Almería en Levante. De wegen, treinen en snelwegen hebben een plaats naast de bevolking, die verspreid ligt tussen de heuvels van de bergen, in het westen, en de brede vruchtbare vlakte, in het oosten.
Het dorp is vol met winkels, bars, diensten, een grote kleuterschool en basisschool bekend en aanbevolen, sportcentrum, medisch centrum en tandarts.


Delen


View a brief PDF of the Property
View a detailed PDF of the Property

Neem contact op met een agent ¿Tienes preguntas? Contacta con nosotros

Sending Your Enquiry Please Wait...

Zie Vergelijkbare woningen in Los Gallardos

Townhouse
en Los Gallardos - 320,000 €
Townhouse
en Los Gallardos - 120,000 €
Townhouse
en Los Gallardos - 160,000 €
Townhouse
en Los Gallardos - 90,000 €

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awardslening calculator

Maandelijkse betaling:
Totale prijs:
Totaal rentebedrag:


We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com