+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Appartement Te Koop in Mar de Pulpi - San Juan de los Terreros, Almería

Ref: SJPDF422AMDP ---- prijs:177.000€

2 Slaapkamers 2 Badkamers Gemeenschappelijk

72m² 67m²

Fabulous penthouse appartement gelegen op de 2e verdieping, met lift, 2 slaapkamers, 2 badkamers appartement met eigen terras van de lounge en een volledige eigen dak solarium, parking, gemeenschappelijk zwembad, sportfaciliteiten en lopen naar het strand, alles inbegrepen in de prijs , Borg van € 6000 om uw huis te reserveren. Sleuteloverdracht januari 2017. Contacteer ons nu om te regelen om te bekijken. 2 ruime slaapkamers met volledig ingerichte kasten. 2 badkamers waarvan een ensuite. Volledig ingerichte keuken met voorrand, ruime lounge-eetkamer die uitkomt op het terras met uitzicht op de weelderige groene gebieden, het zwembad en de loopbruggen. Op het privédaksolarium heeft u uitzicht op het hele gebied, de zee, de bergen en het platteland. Een rustige plek om te genieten van de zon of een drankje in de avond, een suntrap om te genieten, op het dak, zodat u hebben een douche en dus elektrische en TV punten. Uitgerust tot een hoge kwaliteit. Het appartement is volledig uitgerust voor tv en internet. Vooraf ingestelde airconditioning, beveiligd parkeren inbegrepen in de prijs. Koop met vertrouwen, met Grupo Platinum Estates, makelaars kantoor San Juan de Los Terreros, NOG met gratis extra beveiliging en after-sales service. Gelegen bij het resort.

Voel het licht en geniet van het mooie weer in de zon tussen de Middellandse Zee en de Sierra Agulion is de verborgen parel van Andalusië, San Juan de los Terreros. Het is typisch Andalusisch en bevindt zich meestal in de regio Andalusië. Er zijn 2 grote zwembaden, dicht bij de strandgebieden met meer dan 5000m2 oppervlakte, beide met badruimtes voor kinderen en volwassenen, verwarmde jacuzzi's en een bar met een zithoek en toiletten. Naast het zwembadgedeelte zijn er glijbanen, waterstralen en paddestoelvormige watervallen. Van noord naar zuid van de ontwikkeling is een mooie kreek, die loopt door en wordt doorkruist door een aantal bruggen en geflankeerd door weelderige vegetatie en bochtige wegen, het creëren van een promenade, waar u kunt genieten van een ontspannen wandeling en te ontspannen. Er zijn twee speeltuinen, circuit biomechanische apparaten, petanque / bowls en hinkelen gebieden. Een nieuw project in Mar de Pulpí, Pueblo Mediterráneo, met name de 4e fase "Las Azucenas" in San Juan de los Terreros - Pulpí / Almería. Gelegen op ongeveer 600 meter van het strand. OPMERKELIJK LINKS transport, over de weg verbindt met de regio van Murcia en de steden van Águilas, Mazarrón, Fuente Álamo de Murcia en Cartagena. Daarnaast zijn er trein- en busverbindingen naar Murcia, en lucht van de luchthavens van Almería en San Javier (Murcia). Fantastische locatie, omdat dit complex is slechts een paar minuten lopen van het centrum van San Juan de Los Terreros, en zo dicht bij de steden van Aguilas, Pulpí en Vera. Een indrukwekkend uitzicht, een bevoorrechte omgeving, als gevolg van de rust en stilte, in combinatie met het groen van de nabijgelegen golfclubs van Desert Springs en Aguilón Golf, en de blauwe zee met zijn sport jachthavens in de buurt (Águilas, Villaricos en Garrucha). MOOIE STRANDEN, met fijn zand en helder water voor de woonwijk.

 


Delen


View a brief PDF of the Property
View a detailed PDF of the Property

Neem contact op met een agent ¿Tienes preguntas? Contacta con nosotros

Sending Your Enquiry Please Wait...

Zie Vergelijkbare woningen in San Juan de los Terreros

Appartement
en San Juan de los Terreros - 159,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 96,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 158,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 98,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 149,900 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 169,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 95,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 95,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 105,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 98,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 89,000 €
Appartement
en San Juan de los Terreros - 98,000 €

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awardslening calculator

Maandelijkse betaling:
Totale prijs:
Totaal rentebedrag:


We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com