+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Verhuur

 

Verhuur San Juan de Los Terreros en Pulpi

We hebben grote selectie van panden te huur op elk moment van het jaar voor korte vakanties, lange winterverhuur en zomervakantie. San Juan de Los Terreros, Pulpi, Pozo del Esparto en El Calon.

Appartementen, villa's en huizen. Ons portfolio groeit voortdurend, dus neem nu contact met ons op om aan uw vereisten te voldoen en wij zullen ervoor  zorgen dat we de  geschikte woning vinden. Belangrijke voorwaarden en bepalingen. Een fantastische, populaire omgeving met genoeg mogelijkheden  om te zien en te doen. Kom meer te weten.

Wij zijn een Spaans geregistreerd bedrijf met ons hoofdkantoor in San Juan de los Terreros aan de kust van Almeria, toegewijd aan het aanbieden van professionele, maar persoonlijke diensten aan alle klanten. Of u nu een woning wilt huren of een woning wilt kopen  en het beheer van de woning door ons wilt regelen met sleutelbeheer, zwembad- en tuinonderhoud en schoonmaakdiensten of meer, neem nu contact met ons op.
   

              
Hoe kom je hier !! Om bij ons te komen, zijn er veel opties.

Treinen  beschikbaar vanaf de luchthaven van Alicante.

http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/murciaalicante/index.html

Het dichtstbijzijnde treinstation van  de luchthaven van Alicante is Torrellano. Vanaf het vliegveld neemt u een trein naar het Torrellano treinstation (kosten ongeveer 8 -10 euro). Het dichtstbijzijnde treinstation naar San Juan de los Terreros is Jaravia, dit is 5 minuten met de taxi naar het dorp.

Er is een pendelbus beschikbaar vanaf de luchthavens van Alicante en Almeria.

De shuttlebus vanuit Alicante brengt je naar Huercal Overa, een taxi kan worden gereserveerd om u op te halen in  Huercal Overa en je naar San Juan de los Terreros te brengen.

De pendelbus van Almeria brengt je naar Vera Playa, een taxi kan worden gereserveerd om je op te halen bij Vera Playa en je naar San Juan de los Terreros te brengen.

Regionale bussen

Het lokale busbedrijf heeft ook een service van de luchthaven van Alicante naar Huercal Overa en Vera, voor uw gemak een link naar het tijdschema. https://www.alsa.es/nuestros-destinos

Vanaf het vliegveld Almeria kun je een taxi nemen naar het busstation van Almeria. Vanaf daar  kun je een bus nemen naar San Juan de los Terreros. https://www.busbam.com/horarios/almeria-cartagena/

Taxi

Een lokale taxi (7-zits, taxi voor mensen met een handicap) kan worden geregeld om u op te halen van de luchthaven tegen een vergoeding van

                     Enkele reis (euro) Terugkeer (euro's)

Almeria 120 - 270

Murcia 140  - 230

Alicante 180 - 350

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een ​​boeking te bevestigen.

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com