+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Ticket naar Spanje

TICKET NAAR UW BUITENVERBLIJF.  OP ZOEK NAAR EEN WONING IN ZUID SPANJE? GRUPO PLATINUM ZAL U HELPEN.

Wij kunnen voor u een bezichtiginstrip organiseren naar u wensen, om een afspraak te regelen kunt u contact met ons opnemen op (0034) 950 466 112. https://goo.gl/maps/amVTyJStvcw   Geen tijd om te bellen, stuur ons gerust een mail met u wensen en wij zullen u contacteren met alle nodige informatie.  Mail: info@grupoplatinum.com

We zijn blij om u te informeren dat we  gespecialiseerd zijn  in het assisteren van klanten in de aankoop van onroerend goed in Spanje en doen  dit reeds gedurende  vele jaren.  Op dit moment is de markt een mijnenveld en we zijn hier om U te helpen.  U kunt  er op betrouwen dat we uitgebreide kennis hebben van het gebied en het koopproces. Het is onze taak om u te helpen de juiste woning te vinden! In het gebied dat u verkiest en voldoet aan uw wensen.  De regio's die wij aanbieden zijn uitstekend, Almeria, Murcia, Alicante en Malaga, uw aankoop is thevens  een goede investering en biedt u ook een fantastische plek om permanent te wonen of om uw  vakantie door te brengen.  Wij oefenen geen druk op u met verkoops adviseurs. Als u niet houdt van de regios, zult u niet hier willen kopen.

De beste manier om een Spaanse woning te kopen is om ons te bezoeken en de regios en de verschillende beschikbare panden te bezichtigen. Wat wij bieden, is gegarandeerd de beste service en prijs.

Wij bieden een op maat gemaakte rondleiding voor elke klant, raden u aan een kijkje te nemen in de omgeving, zodat u kunt genieten van de lokale faciliteiten.  We kunnen vluchten en accommodatie voor u regelen, we hebben regelingen met veel eigenaren en hotels in de regio aan gereduceerde prijzen.  Of u nu een paar dagen wilt luieren bij het zwembad voordat u uw tour begint, of u wilt direct van start gaan, we organiseren  de tour   naargelang uw wensen en behoeften.

Contacteer ons nu met uw voorkeursdatum van reizen en wij kunnen de nodige regelingen treffen. Of neem een kijkje op de onderstaande pagina's. Voor vlucht aanbiedingen, hotel accommodatie, autoverhuur. en meer...  

We zijn tevreden in de wetenschap dat de succespercentages voor onze reizen  zeer hoog staan. Bijna al onze klanten hebben de woning gevonden die ze zochten tijdens hun reis bij ons, Ons succes is gebouwd op referenties van hen.  Dit is niet per ongeluk, het is dank zij de voorbereidingen. Wij zorgen ervoor dat u vóór uw reis ons zoveel mogelijk informatie kunt geven om ons te helpen bij het vinden van de juiste woning en zodat uw tour een plezierige en stressvrije ervaring is. Grupo Platinum Estates zal u helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Om u te kunnnen helpen is het noodzakelijk om dingen te weten zoals:

• Kent u de regio?  Was u reeds hier? In welke regio bent u geïnteresseerd ?

• De aard van de woning die u zoekt om te kopen.

• Locatie aan de zee en de faciliteiten die u nodig hebt.

• Het doel van uw aankoop, is het een vakantiehuis, een permanente verhuis of misschien  om te verhuren?

• Wat is uw budget?  Heeft u behoefte aan een hypotheek of financieel advies?

Waarom niet een mail sturen om afspraken te maken voor uw reis.

Hoe kom je hier naar onze mooie omgeving?

Treinen zijn  beschikbaar vanaf de luchthaven van Alicante.

http://www.Renfe.com/Viajeros/cercanias/murciaalicante/index.html

Het dichtstbijzijnde treinstation naar de luchthaven van Alicante is Torrellano.  Vanaf het vliegveld neemt u de trein naar het treinstation Torrellano (kost ongeveer 8 -10 euro).  Het dichtstbijzijnde treinstation naar San Juan de los Terreros is Jaravia, dit is een 5 minuten rit met de taxi naar het dorp.

Er is een pendelbus beschikbaar vanaf de luchthavens van Alicante en Almeria.

De pendelbus van Alicante brengt u naar Huercal Overa, een taxi kan worden geboekt om u op te halen van Huercal Overa en om  u naar San Juan de los Terreros te brengen.

De pendelus van Almeria brengt u naar Vera Playa, een taxi kan worden geboekt om u op te halen in Vera Playa en  om u te naar San Juan de los Terreros te brengen.

Regionale bussen

De lokale bus  heeft ook een dienst van Alicante luchthaven naar Huercal Overa en Vera, voor uw gemak  kunt u kijken op de link naar het tijdschema. https://www.alsa.es/nuestros-Destinos

Vanaf Almeria Airport moet je een taxi nemen naar Almeria busstation en vanaf daar rijdt er  een bus rechtstreeks naar San Juan de los Terreros..  https://www.busbam.com/Horarios/Almeria-Cartagena/

Taxi

Een lokale taxi (7 zitplaatsen, gehandicaptentoegang taxi) kan worden geregeld voor uw luchthaven pick-up tegen een kostprijs van

Enkele reis (euro)              Terug reis (euro)

Almeria 120                         270

Murcia 140                           230

Alicante 180                         350

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com