+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Stranden van San Juan de los Terreros

STRANDEN VAN SAN JUAN DE LOS TERREROS

 

Strand van Los Cocedores - het laatste strand van San Juan de los Terreros, sluit zich aan bij Aguilas, Murcia.

 

La Cala de los Cocedores aan de Andalusische kust, aan de grens met de  autonome gemeenschap van Murcia en het strand Las Palmeras, toegankelijk door de nationale A 332 richting Aguilas. Vlak voor de afrit naar Aguilas nemen we de eerste afslag rechts op een onverharde weg, aangeduid als "La cala de las Cocedores". Het is een fijne geïsoleerde baai van het stadsgebied, ideaal voor kinderen. Aan beide zijden zijn er opvallende natuurlijke kliffen die voor een prachtig landschap zorgen.

 

  

FACILITEITEN:

Toilletten.

Vuilnisbakken.

Toegang voor mindervaliden.

Een strandbar.

Auto toegang tot gehandicapte parkeerplaatsen.

Parkeerplaats.

 

 

Las Palmeras

 

Uitgestrekt en afgelegen. Toegang is te voet, de auto parkeren is mogelijk aan de zijkant van de weg. Bestaat voornamelijk in grind en zand, de wateren zijn kristalhelder en ondiep. De bezettingsgraad is zeer laag omdat het zich in een natuurlijke omgeving bevindt.

 

  

FACILITEITEN:

 

Toiletten.

Vuilnisbakken.

Parkeerplaats.

 

Playa Calataray

 

Gelegen langs de toegangsrit naar San Juan de los Terreros-Aguilas op de A-332, met parkeerplaatsen voor autos. Met een lengte van 1000 meter en een breedte van 25 meter. Bestaat voornamelijk uit grind.

  

  

SERVICES:

 

Parkeerplaatsen.

Toiletten.

Vuilnisbakken.

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com