+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Persoonlijke service

PERSPOONLIJKE SERVICE

Het kopen of verkopen van een woning in het buitenland, maar weet niet zeker waar te beginnen? Grupo Platinum Estates helpt mensen in deze situatie elke dag. Het bedrijf werd opgericht om een ​​gat in de markt te vullen. De markt is op dit moment een mijnenveld van verschillende woningen en van uiteenlopende prijzen. Laten we zoeken voor u, zodat u het niet hoeft te doen. Vertel ons meer hier

Wij bieden een ongeëvenaarde service op het gebied van klantgerichtheid, de locatie, het product en de  kennis over investeringen.

Een toegewijd team van professionals met het voornaamste doel "Tevreden klanten" kopers of verkopers. In "Grupo Platinum" begrijpen we onze klanten en behandelen we iedere klant volgens zijn benodigheden.

Onze op maat gemaakte service zal ervoor zorgen dat wij uw ideale woning vinden in Spanje, of het nu voor een vakantiehuis, permanente woning of een investering aankoop is. U kunt er zeker van zijn dat we de juiste woning  voor u zullen hebben in onze steeds groeiende portfolio en dat we u zullen helpen tijdens het volledige proces.

De uitgebreide diensten die wij bieden:

We hebben diverse onafhankelijke advocaten waar we nauw mee samenwerken. Dit is om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de wettelijke voorschriften in Spanje. We werken met klanten vanaf de eerste gesprekken tot aan het in bezit nemen van hun eigendom.

Lange en korte termijn doelstellingen - dat wil zeggen permanente verhuizing, vakantiehuis

Aantal slaapkamers

Ideale locatie / s en de nabijheid van zee/bergen/winkels

Kent u het gebied goed? Of wilt u profiteren en een uitgebreide kennismaking hebben met de regio alvorens u een beslissing neemt over de locatie?

Zal u gebruik maken van een auto in Spanje?

Totaal Budget die u voor u zelf hebt opgemaakt

Belangrijker nog, je sympathieën en antipathieën

 

Bezoeken van woningen: Wij vinden het belangrijk dat u het gebied komt bezoeken om te zien waar u koopt en om u te helpen kunnen wij u ondersteunen met alle nodige voorzieningen voor uw reis, de vlucht, accommodatie en autoverhuur.

Wij kunnen u ook nog helpen met het bezoeken van andere woningen (via prive eigenaar of andere kantoren), we bevelen dit aan, omdat niet alle woningen die te koop worden aangeboden over alle correcte papieren beschikken.

 

Wij kunnen u helpen om vluchten te boeken, de kosten van de reis kan vaak worden terugbetaald zodra de aankoop is bevestigd. Voor uw verblijf, kan een keuze van accommodaties worden aangeboden. We hebben gereduceerde prijzen bij 4-sterren hotels. We hebben ook apartementen, woningen voor mensen die liever hun eigen stekje hebben voor het verlof. Neem contact met ons op voor prijzen.

De klanten kunnen worden opgehaald van het vliegveld en daarna zal hun persoonlijke contact persoon, Personal Property Consultant, hen begeleiden van begin tot einde.

Wij laten u kennismaken met alle nodige personen, altijd volgens de eisen van de klant:

 

Financieel adviseur - Banken

Advokaat

Meubel winkels

After sales services

Verhuur services

Architecten

Bouw- Verbouw bedrijven

Ons team bestaat uit een samenhangende groep van vriendelijke mensen die in de regio wonen en hier willen blijven. We hebben geen verkopers, we geven altijd de correcte informatie en zo goed als mogelijk, we vertellen niet wat de mensen willen horen.


 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com