+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Over ons

Gespecialiseerd in internationale financiën en vastgoed  aan- en verkoop,  vormen we een team van professionele mensen met passie voor het vak. Bij Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de los Terreros, doen we al het mogelijke en is het ons doel om de perfecte woning voor u te vinden. Als u met ons samenwerkt als verkoper proberen we tijdig u doelstelling te bereiken, verkopen. We bouwen een vertrouwelijke communicatie op met onze klanten en proberen om zoveel mogelijk informatie te hebben om de woning te vinden die voldoet aan al hun eisen. We zijn een kantoor met professionaliteit en kennis als steunpilaren.

Calle Mar Rabiosa 1, San Juan de los terreros, 06468, Pulpi, Almeria,


Caroline Smith, vastgoedmakelaar en financial consultant.   

Oprichtster van Grupo Platinum Estates in 2010: Onze reputatie is gebouwd op excellente klantenservice en aandacht voor details.
"Ik woon lokaal in San Juan de los Terreros, Almeria met mijn familie. Oorspronkelijk  kom ik van Engeland, we zijn verhuisd naar Spanje in 2004, en sindsdien werk ik in de vastgoed sector op internationaal niveau. Voorafgaand had ik reeds een carrière opgebouwd in  Financial Services en Customer Services. Ik ben erg trots op mijn ervaring en mijn kwalificaties in Financial Services, ben ook trots op de gewonnen awards voor het leveren van uitstekende Customer Service.

Ikzelf, en mijn team, denk dat het aankopen of verkopen van een woning begint bij een vertrouwelijke relatie tussen klant en grupo platinum. Ik ben gepassioneerd door het leven in Spanje en geloof dat iedereen zo wil wonen, ons doel is om altijd 100% tevredenheid van de klant te bereiken, en om de beste service te garanderen. Mensen kunnen vergeten wat je zegt, ze kunnen ook vergeten wat je doet, maar ze zullen nooit vergeten hoe je hen helpt bij het vinden van het huis waarin ze leven! Ik ben blij om te kunnen zeggen dat we een lange lijst hebben van gelukkige klanten, vanaf Alicante tot en met Malaga, die we geholpen hebben om het perfecte huis te vinden.

Alles begint met het luisteren naar de klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben. Financiël advies, after sales service, het kopen of verkopen van een huis. We werken hard om de juiste koper te koppelen met de juiste woning, het veiligstellen van een bod is niet het einde van een verkoop, dit is waar het harde werk echt begint.  Als u overweegt om een woning te kopen of verkopen, dan raad ik u aan vrij contact op te nemen. Ik zal u helpen in vloeiend Engels, Spaans. Samen met mijn collega’s kan dit ook in andere talen zoals Nederlands, Frans, Duits.


Jorden Hellemans

My name is Jorden, I am a property consultant within the sales team at Grupo Platinum Estates SL. I was born in Belgium, after my studies I quickly changed my home country for Spain and have been living here since 2009, I am now living locally in San Juan de Los Terreros with my family. I have a degree in tourism, achieved at the University of Murcia.  I have always worked in the Sales and Customer Service sector and enjoy working with people.  I am a native Dutch speaker, I can also help you in Spanish, English, French and German. I am looking forward to seeing you here in the office.  

 
 

Brooke Edwards, Vastgoedmakelaar.     

Mijn naam is Brooke en ik ben een vastgoedconsulent bij Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de los Terreros, native speaker Engels, Spaans en Frans, ik ben geboren in het Verenigd Koninkrijk maar ben sinds 2002 opgegroeid in Spanje. Ik woon hier in San Juan de los Terreros.

Ik ben hier in het bedrijf om iedereen op alle niveaus te helpen, of het nu gaat om verkoop, verhuur, after-sales etc. Ik werk met een deskundig en ervaren team en heb alle middelen om u op een professionele maar vriendelijke manier te helpen. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt voor al onze klanten, toekomstige klanten en zakelijke partners.

 

 

Thomas Schweser, vastgoedadviseur.

Mijn naam is Thomas en ik ben een vastgoedconsulent bij Grupo Platinum Estates SL, Inmobiliaria San Juan de los Terreros, geboren in Duitsland, ik woon sinds 2005 in Spanje. U kunt met mij communiceren in het Duits, Engels en Spaans.

In Duitsland heb ik meer dan 20 jaar in verkoop en verkoop gewerkt, waarna ik 12 jaar in de financiële sector in Spanje heb gewerkt. Als getrainde bankier zet ik de hoogste waarde in op de tevredenheid van onze klanten. Ik zie dat elke aankoop van een woning een belangrijke levensbeslissing is en mijn hele ervaring ter beschikking stelt. Neem contact met mij op en ik ben er absoluut van overtuigd dat we samen uw droomhuis in deze prachtige regio zullen vinden. Ik kijk er al naar uit om je te zien.

 

Cecilia Segarra, kantoorcoördinator

Mijn naam is Cecilia, ik ben lid van het verhuurteam van Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de los Terreros. Ik ben geboren in Spanje, waar ik een aantal jaar met klanten in verschillende gebieden heb gewerkt, ik heb een enorme klantenservice kennis en vaardigheden. Native Spaans en Frans sprekende, Engels en Italiaans.

 

 

 

 

 

Fabienne Pascual Mazzardi.   Service management and rental.

My name is Fabienne, I am a member of the rental team in Grupoplatinum Estate SL, Inmobiliaria San Juan de Los Terreros.  I was born in France, and always working in front of the public giving a first-class service.  My native language is french, I also speak Spanish and English.

 
 

 

 

 

 

 

Angelika Eveleens, Service Management en verhuur  

Mijn naam is Angelika. Ik ben lid van het aftersales team van Grupo Platinum Estates SL, geboren in Duitsland, waar ik werkte enkele jaren in een bank, ik woon in San Juan de los Terreros. Native Duitse speaker, Engels en Spaans.  Gericht op Customer Service vaardigheden, het verlenen van uitstekende service  en ondersteuning binnen het team. Verhuur, toewijding aan de aftersales en onderhoudsservice. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, u kunt er zeker van zijn , wij maken dit tot een stressvrije ervaring voor u.


 

 

 

 

Emma Jones, Vastgoedmakelaar. 

Mijn naam is Emma en ik ben vastgoedmakelaar bij  Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de los Terreros, ik woon in San Juan de los Terreros, geboren in UK, en woon al meer dan 16 jaar hier in Spanje.

Mijn focus ligt op het helpen van de klanten, klantenservice, een goeie service geven in samenwerking met het team. Verhuur, aftersales en onderhouds diensten zijn mijn vak.

 


 

 

Ooit gedroomd van het kopen van een woning in het buitenland, maar niet zeker waar te beginnen "Wij helpen mensen in die positie elke dag.”    

Het Grupo Platinum Estates team zijn allemaal mensen die in de buurt wonen en van plan zijn om hier te blijven voor de komende jaren. Onze op maat gemaakte service zal ervoor zorgen dat wij uw ideale woning  vinden in Spanje, of het nu een vakantiehuis, permanente woonst of een investering aankoop is. U kunt er zeker van zijn dat we de juiste accommodatie voor u zullen vinden in ons steeds groeiende portfolio en dat we u zullen helpen tijdens het volledige proces. Gekwalificeerde en ervaren mensen zijn hier om u te helpen. Vertrouwelijk advies om u te helpen zo veel of zo weinig als nodig.

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com