+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Meningen van de klanten

 

Proficiat met de aankoop van jullie huis met Grupo Platinum

Dank u Caroline, 

Wij zijn zeer tevreden over de snelle aankoop. Jij en Grupo Platinum konden het ons niet makkelijker maken en waren een grote hulp. 

Maakt u onze beste wensen over aan de verkopers en wij wensen dat zij een gezonde toekomst mogen hebben. 

Wij houden contact en maken verder gebruik van jullie na service. 

Lieve groeten, 

P&T       4/4/2019

 

VANESSA REUNES EN DAVID VAN THUYNE

Onze spaanse droom,

Na lang zoeken en makelaars af te schuimen

Zijn we beland bij grupo platinum in san juan de los terreros.daar werden we zeer goed en super vriendelijk onthaald door caroline en bryan (belgisch sprekende super gast!!!)

Hij ging met ons op de baan en liet ons woningen zien waar wij intresse in hadden.

Bij hen geen druk om te kopen en te tekenen

Zoals bij andere makelaars wel het geval was.na een paar keer over en weer te gaan hebben we toch via jullie onze spaanse droom gevonden!!jullie(bryan in het bezonder)geeft alles in orde gebracht voor ons van A tot z waarvoor veel dank!

Ook na onze aankoop staan jullie steeds tot onze dienst.

Bedankt voor alles en caroline is the best!!!!!

Met vriendelijke groeten david en vanessa

Een paar dagen geleden verkocht ik een appartement in San Juan de los Terreros met tussenkomst van de Platinum Group. Het is niet het enige makelaarskantoor waarmee ik in het gebied te maken heb gehad, maar ik kan wel zeggen dat dit verreweg de beste is. Met hen heb ik een persoonlijke aandacht en een effectieve behandeling gehad. Ze hebben me voorzien van agile en effectieve oplossingen voor alle noodzakelijke procedures, zodat het hele verkoopproces snel (één week) en zonder complicaties is verlopen, zowel voor mijzelf als voor de kopers. Als u onroerend goed in het gebied moet kopen of verkopen, is Platinum zonder twijfel de beste optie die ik ken. Ik raad het je aan.

5.02.2018

Pablo Rueda Herranz

                                                            *********************************************************

Beste Caroline,

Nadat je onze villa in San Juan de los Terreros hebt verkocht, willen we je een input geven als een getuigenis van klanten voor de Grupo Platinum-webpagina. We wilden onze villa verkopen. We kenden geen makelaars, maar hadden het geluk om GP te kiezen. Ze weet echt wat het betekent om de dienst met een glimlach te verzorgen. Ze leek erg professioneel, was altijd onmiddellijk beschikbaar voor eventuele problemen of vragen en behandelde alles met de grootste zorg. Haar constante vriendelijke en vrolijke houding is exemplarisch voor de vastgoedsector en daarbuiten.

Nogmaals bedankt,

Manoli en John Vink

7/02/2018

                                                      ************************************************************

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com