+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Mar de Pulpi, San Juan de Los Terreros, Pulpi, Almeria.

Mar de Pulpi, letterlijke vertaling: de zee van Pulpi en is gelegen in een unieke omgeving aan het einde van het dorp San Juan de Los Terreros. Het is gelegen tussen de prachtige Middellandse Zee en het prachtige landschap van de Sierra Aguilon bergen, met een prachtig uitzicht en een uniek microklimaat met 360 dagen zonneschijn.

In de toekomst wordt deze urbanisatie een nieuw dorp met alle services die u zou verwachten, scholen, winkels, dokters, parken, enz. Een echt uitzonderlijk juweel, een traditioneel Spaans dorp, Pueblo met een moderne twist.

  

Fase 1 - Alle nieuwbouw woningen zijn verkocht, bij ons kan u over enkele herverkopen beschikken.

Dit is de eerste fase van deze prachtige urbanisatie, Mar de Pulpi Pueblo Mediterraneo. Een exclusieve residentie gelegen aan het strand in San Juan de los Terreros, Almeria. Hier kan je beschikken over een selectie van woningen in verschillende stijlen 1 , 2 en 3 slaapkamers. Alle woningen hebben ondergrondse parkeergarage, en sommige hebben een berging. Twee liften bieden gemakkelijke toegang vanaf de parkeerplaats naar de begane grond. Deze fase beschikt over vier zwembaden - waarvan één verwarmd en kan het hele jaar door worden gebruikt, samen met een jacuzzi en een sauna. Samen met speeltuinen, sportvelden, tuinen en wandelpaden met uitstekend uitzicht op zee en de bergen. Bekijk beschikbare apartementen.

Beschikbare apartementen bekijken

 

 

 

 

 

Fase 2 – Sleutel op de deur (beperkte beschikbaarheid)

Dit is de tweede en kleinste fase van Mar de Pulpi. Alle woningen hebben ondergrondse parkeergarage, en sommige hebben een berging. Een lift biedt gemakkelijke toegang vanaf de parkeerplaats naar de begane grond. De urbanisatie is beveiligd en ligt rond een ​​groot zwembad met een jacuzzi, tuinen en wandelpaden voor alle inwoners. Bekijk beschikbaarheid.


  Beschikbare apartementen bekijken

 

Fase 3 – Sleutel op de deur

Mar de Pulpí Pueblo Mediterraneo "Los Jazmines" met een infinity-view zwembad met zicht op zee. In totaal zijn er 3 zwembaden waarvan één verwarmd, en er zijn ook nog 2 zwembaden voor kinderen, verwarmde jacuzzi's, Turkse en Finse sauna's.

Kenmerk van deze fase is de vloerverwarming in badkamers van de woning en een optie om deze verwarming over de volledige woning te hebben. Elke woning heeft ondergrondse parkeergarage en sommige hebben een berging. Bekijk beschikbaarheid.


  Beschikbare apartementen bekijken

 

Fase 4 – Sleutel op de deur

Geniet van het mooie weer op deze unieke plek in de zon tussen de Middellandse Zee en de Sierra Aguilon. In dit complex zijn er 2 grote zwembaden. Naast het zwembad zijn waterglijbanen, waterstralen en paddestoelvormige watervallen. Er zijn twee speelplaatsen waar kinderen kunnen genieten. Enige fase met lift tot aan de voordeur van u apartement.

VOOR MEER INFORMATIE EN EEN BEZOEK TE REGELEN, CONTACTEER ONS NU.

Beschikbare apartementen bekijken

  

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com