+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Leven in Pulpi

 LEVEN IN PULPI

 

Pulpí heeft een breed aanbod aan recreatieve en vrije tijd sportieve activiteiten voor iedereen.

Een uitzonderlijke plek om je tijd door te brengen, voetbal, tennis en fietsen zijn bekend in de stad. Met uitstekende faciliteiten: binnen- en buitenzwembad, een selectie van sportscholen, tennisbanen, paddle tennis en sport-en fietspaden. Golfbanen. Duikcentrum, Paardrijden. Opkomende sporten zoals mountainbike, wandelen, paddlesurf kunnen ook worden gedaan in deze streek. Men kan ook genieten van paardrijden, golfen, voetballen, tennis, dans en ritmische gymnastiek. Lokale evenementen zoals Traithlon zijn ook zeer bekend in deze streek. Tijdens de zomer is er ook een aanbod van een cultuur, sport en recreatie programma bekend als “Expláyate”.

 

De Aguilon golfbaan is gelegen in de Aguilon Bergen, Pulpi, in Almeria. Met de Aguilon bergen als een back-drop en het adembenemende uitzicht op San Juan de Los Terreros en de zee is deze golfbaan zeer populair en een ervaring om nooit te vergeten. Deze golf is ontworpen door Global Golf, een bedrijf met ervaring, die is betrokken bij 18 andere banen in Spanje van Madrid tot aan Cadiz en ook de Canarische Eilanden. Het is een 18 holes par 70, met 10 par 4's, vijf par 3's, en 3 par 5's. De afstanden zijn 6074 meter van de witte tees, en 5573 meter van de Yellow's.

 

Voor het uitgaansleven heb je in Pulpí talloze pubs, clubs en bars van verschillende stijlen, met  in de zomer veel keuze van live muziek.


 

 

   

 

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com