+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Krediet rapport

KREDIET RAPPORT

 

Wat is een Credit Report?

Een kredietrapport bevat uw persoonlijke kredietgeschiedenis, inclusief hypotheken, creditcards,  mobiele telefooncontracten en zelfs sommige voorzieningen zoals gas, elektriciteit en water.

 

Banken en kredietverleners - hoe zij uw kredietrapport gebruiken

 

Een kredietrapport geeft een overzicht van uw krediet-accounts, terugbetalingen en hoe goed u uw financiën beheert.

 

Het is enkel mogelijk om met uw toestemming naar uw rapport te kijken. Het wordt gebruikt om samen met de informatie van uw aanvraag en informatie die ze al hebben, te beslissen of de lening wordt toegekend of niet - meestal door een credit score.

 

Een van de beste manieren om controle te hebben over uw financiën, is door uw Experian Credit Report te controleren bij Experian CreditExpert *. LINK NAAR DE KREDIET EXPERT GRATIS

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com