+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Koop of verkoop een pand met Grupo Platinum Estates in 2020 en win !!

Omdat dit jaar de grootste Geoda in Europa wordt geopend voor het publiek, bieden wij een 1 week luxe verblijf aan in het casa rural La Geoda de Aguilon, gelegen aan de rand van deze glorieuze plaats. Aguilon ligt in het dorp Pilar de Jaravia op slechts een paar minuten van de badplaats San Juan de Los Terreros, in de stad Pulpi, Almeria.

De prijs is voor 4 personen, om 1 week door te brengen in het vrijstaande huis, dat op een perceel van bijna 3000m2 ligt, met een ongelofelijk uitzicht op de bergen en de zee.

De prijs is inclusief een Champagne-ontvangst, een welkomstpakket om te ontbijten op het terras aan de voorkant van het zwembad met uitzicht op de zee. Volledig gebruik van het privéperceel, zwembad en jacuzzi. Een toegangsticket voor elke persoon om zelf de Geoda grot te bezichtigen.

http://www.woningenalmeria.com/view-property/21366-villa-te-koop-in-.html

(Data van aflossing van de reis van januari 2020 tot december 2020, exclusief feestdagen en van 15 juni tot 15 september.)

Elke persoon die een woning in 2019 verkoopt of koopt, en die op 31 december 2019 bij de notaris tekent, wordt ingeschreven voor de trekking. Een lijst met kopers en verkopers wordt geverifieerd en de selectie van de winnaar vindt plaats op 30 januari 2020.

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com