+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

San Juan de los Terreros het dorp

San Juan de los Terreros, is een dorp van de gemeente Pulpi, Almeria. Gelegen aan de kust in Almeria, Spanje, aan de grens met Aguilas, Murcia. Zijnde een Klein dropje is het goed gecommuniceerd met treindiensten, busroutes,  snelwegen en 3 grote luchthavens binnen 50 minuten rijden tot 1 uur en 50 minuten, waardoor het gebied een makkelijke en aangename plek is om te bezoeken voor zaken of plezier. Nog steeds een typische Spaans dorp met meer dan 360 dagen zonneschijn per jaar.

Langs de 10 km kustlijn kan men 13 stranden vinden, elk met een unieke kwaliteit, waarvan 3 de blauwe kwaliteits vlag hebben.

 

 

 

  

 

 

  

 

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com