+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Grupo Platinum Estates

Samen met Grupo Platinum Estates Sl, kan u de beste woningen in San Juan de Los Terreros, Pulpi en andere regios van Spanje vinden.

Wij zijn een vastgoed kantoor die er in gelooft dat het onze missie is om de juiste woning, en of financiering te vinden voor onze klanten! We zijn er trots op dat we een uitgebreid aanbod hebben van woningen in toplocaties zoals San Juan de los Terreros, Pulpi en andere regios in Spanje. We bieden ook alle nodige sevices aan ivm vastgoed in Spanje.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in

Calle Mar Rabiosa 1, San Juan de Los Terreros 04648, Pulpi, Almeria. Tel: (+34)950466112

Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, financiering voor de aankoop  of het verzekeren van uw eigendom. Contacteer ons en we zullen u zo rap en goed mogelijk helpen.


V. Wat maakt ons anders dan andere makelaars in Spanje en financiele raadgevers over  Spaanse woningen?


A. Wij zijn professionele mensen die zorgen voor de behoeftes van onze klanten. Wij bieden toewijding, kennis en ervaring aan de klanten. LEES EEN INTERVIEW OVER ONS KANTOOR IN SAN JUAN DE LOS TERREROS HIER.
We zijn er trots op dat we leden zijn van de Association of International Property Professionals. AIPP. Wat betekent deze badge?

Het kenteken van de AIPP is een erkenning om de klanten, de consument, te tonen dat een kantoor-bedrijf professionele normen opvolgt en handelt met eerlijkheid, integriteit en transparantie. Als een bedrijf lid is van de AIPP, betekent dit dat zij vrijwillig de handelsnormen opvolgen en worden gebonden aan de Industrie Code of Conduct.
Als u, klant, gebruik maakt van een AIPP vastgoedmakelaar om een woning te kopen in het buitenland, krijgt u:
Geruststelling dat men professioneel handelt en de background van de AIPP als er zich problemen optreden.

Hoe worden kantoren lid van AIPP?


Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschap, vraagt de AIPP om een ​ geschiedenis in de internationale vastgoedmarkt (minstens 3 jaar). Als alternatief, kunnen leden toegang krijgen tot deze associatie op voorwaarde dat de persoon (of één van de mensen) die het bedrijf lijdt een uitgebreide ervaring heeft van de internationale vastgoedsector. Alle kandidaat-bedrijven moeten referenties van derde partijen bieden, en alle aanvragers ondertekenen een verklaring waarin wordt bevestigd dat zij alle toepasselijke wetten volgen in elk betrokken land, met inbegrip van de noodzaak om een ​​vergunning indien van toepassing. Het doel is om alle bedrijven die met internationaal onroerend goed bezig zijn een serie AIPP normen op te leggen. 

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com