+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Grootste Geoda in Europa

Grootste Geoda in Europa gelegen in Pulpi

Pulpí heeft een geweldige schat, dat is hun reusachtige Geoda, die in 1999 werd ontdekt. ​​Dit juweeltje is de belangrijkste toeristische attractie van de gemeente en wereldwijd bekent, aangezien het een uniek fenomeen vormt door de grootte, de perfectie en de transparantie van de kristallen.

'S Werelds grootste Geoda is de Naica (Mexico), in een mijn met een temperatuur van 50 graden en vochtigheid van 100%, waardoor het onmogelijk is om door het publiek toegankelijk te worden. De Pulpi Geoda is echter bij een temperatuur van 20 graden en met een meer dan aanvaardbaar vochtgehalte. Daarom is het de werelds tweede grootste, maar de enige die bezocht kan worden. De Geoda bevindt zich op een diepte van 50 meter en de toegang is relatief eenvoudig.

Wat is een GEODA?

Een geoda is een gesloten holte in steen waar binnenin gekristalliseerde mineralen te vinden zijn. Kristallisatie is een langzaam proces dat duizenden jaren kan duren. De bescherming ervan is een essentieel feit voor behoud.

  

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com