+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Gratis Consultatie

 

Consultancy Services, het is onze taak om u te helpen!

Op zoek om iets te kopen of een eigendom te verkopen in Almeria, onroerend goed in Murcia,  in Alicante, of  in Malaga, financiële of andere services in Spanje voor de beste prijs en perfecte kwaliteit ?

Hulp nodig bij het kiezen van een regio of de beste opties voor u, maar u weet niet waar te beginnen?

GRUPO PLATINUM ESTATES SL Calle El Puntal 2, San Juan de Los Terreros 04648, Pulpi, Almeria. Hier hebben we het antwoord: Gratis consultancy service. Dit is hoe het werkt:

Eén van onze consultants zal een volledige beoordeling van uw wensen uit voeren.

We zullen kijken naar alle woningen die te koop zijn, beschikbaare producten bekijken, met klant praten over de mogelijkheden met het doel om de meest geschikte oplossingen voor u te vinden.

Om uw gratis consultatie te regelen, faciliteer ons uw contact informatie, spring eens binnen op ons kantoor Calle El Puntal 2, San Juan de Los Terreros of bel ons op (0034) 950 466 112. Eén van onze consultants die u taal spreekt zal blij zijn om u te helpen.

 

We kijken uit naar onze ontmoeting.

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com