+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Gegarandeerd beste prijs en service

Gegarandeerd beste prijs en service

Gegarandeerd! Beste prijs op de vastgoed markt voor elk onroerend goed te koop in Almeria, onroerend goed te koop in Murcia, onroerend goed te koop in Alicante, onroerend goed te koop in Malaga. Wij werken onafhankelijk samen met alle banken om hun eigendommen  te verkopen, zoals ook met prive eigenaars, dus we zullen u de beste prijs garanderen.

WE HEBBEN EEN GROOT NETWERK AAN EIGENDOMMEM OPGEBOUWD EN ZOEKEN DE VASTGOED MARKT ZODAT U DAT NIET HOEFT TE DOEN

Gegarandeerd: 100 % legale eigendommen te koop in Almeria, Murcia, Alicante en Malaga.


Gegarandeerd! Wij zullen u helpen om de woning te vinden die u zoekt ! Niet wat wij willen verkopen..en zorgen voor alle faciliteiten die u nodig heeft.

Gegarandeerd!  Beste service van start tot het einde en na de verkoop... Lid van de vereniging van Internationale  Property Professionals, trots om experts te zijn  op gebied van onroerend goed te koop in San Juan de los Terreros, Almeria.en de omliggende gebieden.


Gegarandeerd! Het beste rendement voor uw geld op  korte en lange termijn.


Gegarandeerd! het volledige beheer van uw woning, of het nu een vakantiehuis of permanente woning is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als u hier niet bent.

Gegarandeert!  Eenvoudige processen  om een onroerend goed te kopen in Almería, Murcia, Alicante en Malaga  en elke stap stress vrij te maken voor u!

Vele tevreden klanten die zich door ons lieten helpen


Stuur ons nu uw wensen en wij helpen u de woning te vinden.

email. jorden@grupoplatinum.com

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com