+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

De Economie van Pulpi

De Economie van Pulpi.

Landbouw is in Pulpi de belangrijkste sociaal-economische activiteit, goed voor het grootste deel van de inkomsten van de gemeente en meer dan 50 procent van de bevolking werkt in deze sector. Vee is een andere sector die voor veel werkt zorgt, vooral het varken.  Er zijn verschillende families die zich exclusief met deze sector bezighouden van de vleesverwerkindustrie.

 

De dynamiek van de bevolking is terug te vinden in tal van lokale verenigingen, culturele, religieuze, altruïstisch en het bedrijfsleven. Deelname aan festivals en tradities toont de betrokkenheid van de bevolking.

 

Pulpí: Pioniers in voeding gekend als 4de Gama.

 

De voeding van 4de gama is gekend voor het gemakkelijke consumeren van deze. Wanneer we praten over eten 'vierde rang' bedoelen we groenten en fruit, die al gewassen, gesneden en verpakt zijn maar behouden natuurlijke en frisse eigenschappen om van deze te kunnen genieten wanneer en waar we willen, met enkel en alleen nog de dressing dat we wensen toe te voegen.

 

VOORDELEN VAN HET PRODUCT:

Gezond voedsel. Vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten van deze natuurlijke producten zijn binnen handbereik. Gebruiksgemak van de consument. Behouden hun versheid. De groenten verliezen geen kwaliteit.

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com