+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Bank woningen

BANK WONINGEN SPANJE; VERLAAGDE PRIJS

 

 

 

Het zoeken naar Spaanse bank inbeslagnames, die worden verkocht tegen gereduceerde prijzen is een sport voor veel beleggers.

"omgaan met ons is eenvoudiger dan rechtstreeks omgaan met de Spaanse banken".

Met een toenemend aantal woningen, die de Spaanse banken verkopen, is de markt steeds een oase van kansen voor de aankoop van die eigendommem die u zich anders nooit zou kunnen veroorloven  en ook een goede investering.

Echter, zonder enige  kennis van hoe de Banken te  werk gaan, of de Spaanse taal, is de aankoop rechtstreeks van de Bank, een verwarrende en ingewikkelde taak.

Er zijn vastgestelde regels die u moet volgen en de limiet  van tijd voor elk van hen, indien u ermee knoeit, kan het kostbaar zijn.  Normaalgesproken moet er een voorschot betaald  worden tussen   €3.000 en €5.000 en moest u niet voldoen aan de deadlines, kunt u deze borg verliezen, samen met het pand. Laat ons samen  werken met u en u stap voor stap helpen zodat we een geschikte woning vinden  en het  financiering pakket dat u nodig hebt.

De prijs blijft hetzelfde. Sterker nog, doordat we  uitstekende en exclusieve relaties hebben met de banken, kan het mogelijk zijn om via ons  een lagere prijs te bekomen dan indien u  probeert  om rechtstreek van de bank te kopen. We weten hoe te onderhandelen en hebben feiten en cijfers om dit te doen, dus laat ons u helpen vandaag..

Er zijn honderden  koopjes in vastgoed, die snel verkopen, zo maak  uw wensen  zo spoedig mogelijk duidelijk.. Laten we samenwerken en kies het  perfecte vakantiehuis of permanente woning tegen de best mogelijke prijs..

 

We hebben een groot  assortiment van inbeslaggenomen eigendommen in verschillende regios en alle mogelijke budgetten, dus zoek in uw omgeving   wat er beschikbaar is of laat ons het zoekwerk doen.

 

Als u meer informatie wilt kunt u ons mailen op info@grupoplatinum.com

 

Door bank inbeslaggenomen   eigendomen nu beschikbaar via Grupo Platinum Estates SL

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com