+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Aguilon Golf San Juan de los Terreros eigendommen te koop

Aguilon golfbaan ligt aan de voet van het Aguilon-gebergte, Pulpi, in Almeria. Het baanontwerp is ongelooflijk spectaculair en iets heel bijzonders met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een aantal natuurlijke ravijnen die  het spelen op de golfbaan een onvergetelijke ervaring maken.
 Met het Aguilon-gebergte als achtergrond en het adembenemende uitzicht op San Juan de Los Terreros, de Pulpi-baai en het uitdagende ontwerp met unieke golfgaten die spelers van alle niveaus zich zeker zullen herinneren, is dit waarschijnlijk de populairste nieuwkomer onder de Spaanse cursussen.De baan is ontworpen door Global Golf, een bedrijf met ervaring in golfontwerp en -bouw, en was betrokken bij 18 andere cursussen in heel Spanje, van Madrid tot Cadiz en over de Canarische Eilanden. De baan is een 18 holes par 70, met 10 par 4's, 5 par 3's en 3 par 5's. De afstanden zijn 6074 meter van de White-tees en 5573 meter van de Yellow's. Het kenmerkende gat, hoewel er veel zijn, is waarschijnlijk de par 5 14e waar het groen boven een ravijn zit.

faciliteiten; Pro shop, bar en restaurant.
 

SELECTIE VAN GOEDKOPE APARTEMENTEN TE KOOP

Vanaf slechts € 114.000. 1, 2 en 3 slaapkamers beschikbaar.

Onze natuurgebieden hebben het voorrecht de flora en fauna te observeren. Bezoekers uit de hele wereld kunnen Pulpí waarderen. Het belangrijkste is dat we veel stranden hebben met zeevogels in de enclave Almeria.
 De flora is een andere hulpbron waarvan we genieten in Pulpí omdat deze een enorme diversiteit heeft en veel endemische soorten zoals Linaria nigricans of  Nardos.

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com