+34 950 466 112 info@grupoplatinum.com

Aankoop in Spanje

Aankoop van een woning in Spanje

Aankoopprocedure

 

  • Bezichtiging van verschillende woningen
  • Indien u overgaat tot aankoop zal er een voorschot van 3000€ - 6000€ worden gevraagd afhankelijk van de woning.
  • De woning wordt voor u gereserveerd.
  •  De huidige eigenaar heeft reeds een volledig verkooppakket documentatie gereed en dit zal worden  overhandigt  aan de advokaat. De advokaat naar keuze van de koper  zal de nodige documenten aanvragen  zoals; “Nota Simple” om er zeker van te zijn dat de woning vrij is van schulden.

Indien alles in orde is kunt u overgaan tot het ondertekenen van de verkoopovereenkomst waarin de betalingsvoorwaarden zijn vermeld, met een aanbetaling van 10% van de totale aankoop.

  • U wordt uitgenodigd in Spanje voor het aanmaken van uw NIE- nummer, openen van een spaanse bankrekening, dit alles kan geregeld  worden door u advokaat of onze advokaat.
  • Dan wordt er  een datum vastgesteld voor het verlijden van de akte bij een Spaanse notaris. De notaris doet een definitieve controle van het register om er zeker van te zijn dat er geen nieuwe leningen zijn geregeld en vervolgens zullen  de koper en verkoper de verkoopakte tekenen. De koper is verantwoordelijk voor het betalen van 8% overdrachtsbelasting op de eigendom, Registratie- en Notarisvergoedingen( de koper zal moeten rekenen op 10 tot 11% op de totale verkoop prijs om alle kosten te dekken) en de verkoper is verantwoordelijk voor het betalen van de plusvalia. Deze betalingen worden gedaan binnen een maand na de ondertekening van de verkoopakte. U ontvangt de sleutel en bent de officiële eigenaar.

 

 

 

Type

Plaats

List Type

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Ref No

Min Plot m2

Min Build m2

Views:

Pool:

Meer details

Winnaars Iberische Business Awards


NIEUWE WONINGEN
We hebben een groot aanbod van woningen aan de spaanse kust, zoals aan de Costa Almería, gelegen in het zuidoosten van Spanje, tussen de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het staat bekend als de zonnigste plaats in Spanje met zijn aantrekkelijke stranden, ruige woestijnlandschap,bergen… Ook hebben we hier vele traditionele Spaanse dorpen met hun witte huizen, smalle straatjes, een rustig leven, perfecte gastronomie, ambachten, wandelroutes……een groot gebied vol mogelijkheden.

Contact

Hoofdkantoor: C/ El Puntal, 2A, 04648 San Juan de Los Terreros, Almería

Telefoon: +34 950 466 112

GSM: +34 653986203

Email: info@grupoplatinum.com